Snaps

Alltså jag måste bara berätta en sak!!! Vet ni vart jag ska idag? Om några timmar bara?
Till Göteborg och gissa vem jag ska träffa? Hannah ”Sizelycklig” Östebo! Detta ärstort, hon är nämligen lite av en förebild, lite av en idol.
En som helt utan vetskap hjälpt mig massor och inspirerat mig till 100! Så spännande och nyfiken på vad hon har för planer men mer om det senare 🙂

Denna veckan har varit en riktig pysselvecka här hemma. Hjälp vad en matta till vardagsrummet och några ramar på väggen kan göra. Är också helt överförälskad i min lilla hylla över sängen i sovrummet med bildlinan under! Älskar det! Den helvita tavlan kommer fyllas som visionboard med massa utklipp och härliga bilder. Vill kunna se den när stiger upp varje dag för att bli påmind om alla mina drömmar!
Så lite snaps från veckan som varit får ni njuta av så hörs vi sen 🙂 Då ska vi nämligen snackar viktiga grejjer, ätstörningar!!!

PUSS!!!!

DSC_2571

DSC_2573

DSC_2576

DSC_2584

DSC_2616

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej fina du!
  Först och främst måste jag få säga vilken underbar blogg du har, din och Jossans podd också för den delen! Du inspirerar mig jättemycket och jag beundrar verkligen dig och sättet du tänker på! Du verkar verkligen som en jättehärlig och klok person, det måste jag säga! Nu när jag har fått sagt det så undrar jag vad du har för kamera? Jag vill nämligen komma igång lite mer med mitt bloggande och har därför tänkt införskaffa en.

  Så en massa kramar från mig, fortsätt vara den du är och göra det du gör, för du är grym! Kramar Matilda! <3

  Matilda 2016-01-10 18:54:00 http://www.nouw.com/matildabnodesjo
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Tack snälla söta! Vad fin du är som säger det’ det betyder allt för mig verkligen!!
   Min kamera är en nikon D90:) Har gjort ett inlägg om den här faktiskt 🙂
   http://fiiaan.se/?p=5404

   Sophia 2016-01-11 10:10:14
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!