När räddningen kommer

Hej finsar! Lite deppigt inlägg imorse, jag var lite deppig. Hatar när P åker. Men jag somnar om ett tag och sen brukar ångesten ha lagt sig lite grann!
Så dagen har varit bra! Fixat och donat vid datorn, bakat lite, käkat lunch med en gammal kollega och ikväll blir det bara slapp men någon bra film och lite fruktsallad för min del 🙂

Så gårdagen… var underbar! Hannah ”sizelycklig” Östebo är en fantastisk tjej! Det kändes som att vi känt varandra alltid och hon står för allt det jag står för idag!
Hon har kämpat lika hårt som jag och idag är hon en stolt kvinna med en fantastisk kropp som driver sizelycklig med passion!
Vi fikade, pratade, fikade, pratade och hade allmänt underbart!

Jag har varit väldigt förvirrad ett tag nu, över hur jag ska leva mitt liv! Vad ska jag göra? Vad ska jag inte göra? Hur ska jag göra för att nå alla mina drömmar, mål och tankar!
Och så kommer Hannah, sänd som från ovan, som att hon har läst mina tankar och bara vill exakt samma saker som jag!
Hon fick mig att tro och förstå att det finns en framtid för oss inom detta, att jag (vi) faktiskt hjälper folk genom det vi gör!
Mer planer kommer smidas! Men kan jag inte säga nu. Jag vet, nu är jag asjobbig som skriver så men lite måste jag ju få teasa er älsklingar!
Det kommer hända något ni garanterat kommer uppskatta inom en snar framtid, både med bloggen men också med annat! Någotsom jag förmodligen kommer kunna berätta för er snart! Något som kommer hända redan i början av februari.

Jag var så taggad igår och så full av energi! Log på tågresan hem och jag kände att äntligen! ÄNTLIGEN!
Detta kommer bli så bra!! Jag kommer fortsätta försöka få er att förstå hur bra och vackra ni är. Det kommer bli mer fokus på bodypositivity! Jag kommer fortsätta med recept och bak som vanligt och jag kommer fortsätta vara öppen och ärlig om mitt liv!
Jag vill ha med er på detta tåget hörrni!
Jag fick fantastisk respons på mitt inlägg om ätstörningar igår, ni är helt fantastiska som är inne här och läser dagligen och jag älskar er verkligen! Kommentera på! Berätta mer om er, vad ni gör, vad ni vill läsa om, hur ni mår, hur ni känner, jag vill lära känna varenda en av er!!
NU kör vi!!!!
PUSS!!

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jättebra blogg:) Jag har en fråga kring det här med size lycklig osv. Jag tycker det är jättebra att alla ska älska sina kroppar, oavsett storlek osv. Det är viktigt att må psykiskt bra. Dock funderar jag kring koppling kring fysisk och psykisk hälsa. Enligt många studier går det inte att äta nyttigt och att vara överviktig/mullig. Övervikt innebär att kroppen är inflammerad på insidan. Inflammatorisk mat påverkar även den psykiska hälsan negativt. Om man äter en 100% nyttig kost med ARTEGEN mat och så som vi är gjorde för att äta (en kost baserad på största del fett i form av smör, kokosfett och avokado, lite protein och lite grönsaker ) så försvinner inflammationer i kroppen = slipper förkylningar, huvudvärk, osv. Man håller sig också väldigt smal, utan att gå hungrig eller sugen. Jag vill inte att detta ska låta som kritik nu för det är VERKLGEN INTE det jag menar. För mig är det så svårt att tänka att jag ska unna mig något gott, eftersom jag vet att det påverkar negativt. OCh när det gäller vikt så har jag svårt att acceptera om jag skulle bli mullig, då jag vet att jag inte skulle må bra på insidan av min kropp och vara ohälsosam. Förstår du hur jag menar? Usch detta blev jätterörigt. Men skulle du inte kunna skriva ett inlägg kring detta och kring hur man faktiskt hittar en bra balans!

  En jättebra blogg återigen och du inspirerar jättemånga!

  Evelina 2016-01-12 10:58:17
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Hej Evelina!
   Jag förespråkar alltid en hälsosam kost och träning, jag tror att det är det bästa för ALLA och det är bevisat att det behövs! Frågan är vart man sätter gränsen övervikt/mullig. Jag äter nyttig mat och rör dagligen på mig i form av styrketräning och konditionsträning. Men frågan är hur hälsosamt det är att konstant fundera kring vad man äter och att endast äta enligt den dieten som du nämner ovan. Under tiden jag läst till livsstilsrådgivare har vi i alla fall kommit fram till att allt går att äta, med måtta. Jag tror på den sunda relationen till mat och träning, att äta allt men inte alltid samt att röra på sig. Vart man sen sätter gränsen smal är ju också lite knepig. Huvudsaken är att man hitta sin egen balans och vad man själv mår bra av skulle jag säga! Alla kan inte se likadana ut när det kommer till utseendet på kropparna. Hoppas det var svaret på din fråga 🙂
   Tack snälla 🙂

   KRAM!!!!

   Sophia 2016-01-12 11:24:40
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!