Smoothie in bed!

DSC_2717

DSC_2719

DSC_2730

DSC_2735

DSC_2738

DSC_2748

DSC_2759
Gooodmorgon onsdag!!!
Hoppas allt är prima ballerina!!
Här är det finfint! Ledig hela veckan och jag passar på att röja undan i mailen, pricka av grejjer från todo-listan och planera bröllop.
Ja hur sjukt är det inte? Men hjälp vad mycket grejjer det är att fixa med, speciellt för ett giftemål utomlands. En del papper som måste fixas så skönt att vara ute i god tid!!!

Idag ska jag ner och fixa pass, mitt går ut i april så det är dags igen! Man blir ju alltid så otroligt snygg på passen, eller hur? Man blir ofta så otroligt nöjd 😉 Men men, jag antar att så länge man ser att det är jag bör det inte vara några problem alls! Det ska även poddas i eftermiddag och sen får vi se vad dagen bjuder på 🙂

Som sagt långa dagar framför datorn men jag njuter av det faktiskt. Älskar alla projekt jag håller på med,att redigera bilder och att blogga! Fantastiskt.
Vad tycker ni om gårdagens drömmiga frulle då? AJ LÖÖÖVE IT!
En tropisk smoothie på 1 banan, 3 skivor färsk ananas, lite yoghurt och lite mjölk och lite frusen, exotisk mix med bland annat mango, hallon och ananas 🙂 Slurp! Till det, knäcke med mosad avokado, salt och peppar! Grym start!!!

Ha en fin dag så hörs vi sen!!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!