Recept: RAW bollar med aprikos och raw kakaonibs

Tänkte kika in en snabbis med receptet på dem andra bollarna jag gjorde häromdagen. Lika goda dom 🙂
Har en nyhet jag ska droppa för er ikväll också!! Så kika in på bloggis lite senare 😉

PUSS!!

DSC_2723

DSC_2730

DSC_2744

DSC_2747

RAWbollar med aprikos och raw kakaonibs
Ca 10 st

2 dl hasselnötter
2 dl torkade aprikoser
1 dl russin
1-2 tsk vatten
3 tsk kakaonibs

Gör såhär:
Mixa nötterna, frukten och vattnet i en matberedare till en massa.
Rör om lite och häll sedan i kakaonibsen och rör om lite till med en sked.
Rulla sedan till bollar! Jag rullade hälften i kokos också:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej jag har fokuserat jättemycket på rygg och rumpa hela hösten och damn vad jag känner mig nöjd med min kropp för att slit syns verkligen. förutom ett litet område. precis ovanför rumpan har jag en “fettvalk” (elr vad det nu kallas) hur tränar man bort denna? försår du kanske inte har svar på detta eller ens vet vad jag pratar om, men du verkar ha väldigt bra koll på träning så ger det ett försök. i övrigt trivs jag väldigt bra med att vara lite mullig så hade helst inte gått ner i vikt utan hlr tränat bort problemet om det går?

  alexandra 2016-01-14 13:25:06
  Svara
  • Svar på alexandras kommentar.

   Hej! Tack snälla 🙂
   Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det får ju inte att punktförbränna tyvärr så kör på som du gjort 🙂
   KRAM!

   Sophia 2016-01-14 22:13:14
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!