Recept: Vaniljchiapudding (pannacotta)

DSC_2733

DSC_2741
Gooodmorgon FREDAG! Äntligen fredag! Jädrans va dagarna springer iväg! Var ju nyss måndag och Mr P åkte! Och nu är det fredag, IGEN!
Idag kommer Hannah hit och vi ska fortsätta på framtidsplanerna kring vårt samarbete och sizelycklig:) Blir eventuellt lite fotografering också beroende på hur vädret beter sig:) SÅ KUL!
Kvällen blir lugn! Varken jag eller P vill göra något dem dagarna han kommer hem. Jag brukar förbereda god middag och mys, precis så vi vill ha det 🙂

Tänkte bjuda er på en magisk frukost jag åt i onsdags, nämligen vaniljchiapudding. Enda skillnaden är en klick honung i som gjorde att hela altet smakade pannacotta!! Underbart!
Testa vettja 🙂
DSC_2726

Vaniljchiapudding (pannacotta)
1 port

2 dl mjölk
3 msk chiafrön
1 kryddmått vaniljpulver
1 tsk honung
Valfri mängd jordgubbschiasylt (recept här)

Gör såhär:
Blanda mjölk, chiafrön, vaniljpulver och honung i en skål.
Låt stå i kylen över natten, eller några timmar men den blir mer rinnig då!
Varva sedan chiapudding och chiasylt i ett snyggt glas. Toppa med frukt, nötter eller riven kokos 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!