Det sägs att ett skratt förlänger livet!

image
Det sägs att ett skratt förlänger livet!
Jag tror det är sant!
I boken The secret som jag har läst tre gånger och kommer läsa snart igen berättas det om en kvinna som botat sin cancer genom att skratta, bara skratta!
Förstår ni då hur viktigt det är?

Jag har tidigare varit lite rädd för mig själv! Jag är lite av en free spirit och ha aldrig trivts att exempelvis jobba på samma jobb för länge, jag tröttnar och vill lära mig nytt efter några år! Men är det så dåligt egentligen?

Jag lever efter motto att inte drömma mitt liv utan att istället leva min drömmar och det sista jag vill är att ångra något på min dödsbädd? Frågor som varför gjorde jag det inte ska inte existera? Jag ska ha gjort allt jag drömt om, testat på allt jag velat och levt det liv jag velat leva!
Det som är så fantastiskt med detta är ju att alla är vi olika och vill leva helt olika liv!
Jag tror att alla har samma chanser och samma möjligheter till att påverka sitt liv! Vi har olika förutsättningar såklart med pengar och kanske annat som hindrar men ALLA har möjligheten att forma livet som man vill.

Jag drömmer om att ingen dag ska vara den andra lik, att kunna jobba vart som helst i världen, att få inspirera, att få resa och att få njuta och älska! Jag vill kunna kombinera alla och leva så!
Och det går! Om man vill, om man lever efter det man drömmer om!

Jag har för en vecka sen avslutat en del projekt som jag stressat med under de senaste veckorna. Bara för att jag ska fokusera på mina främsta drömmar! Jag ska sluta stressa för sånt som inte är involverat mina drömmar, jag ska sluta ta på mig mer än vad jag måste och jag ska sluta bry mig så mycket om vad andra tycker och tänker!
Istället ska jag fokusera på mina drömmar, att skratta, att leva och att njuta!
Jag har sen någon vecka tillbaka massa att se fram emot, jag ska bocka av Paris, jag planerar bröllop, jag har träffat en fantastisk tjej att prata och planera framtiden med!
MAN KAN OM MAN VILL HÖRRNI!
Vill ni resa? Res!! Vill nu plugga? PLUGGA DÅ! Allt går med ambition och vilja!
Ja, det går om man vill!

Det sägs att ett skratt förlänger livet!
I så fall kommer jag leva jävligt länge!

Relaterade inlägg:
Mål 2016

Topp 10 platser i världen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!