Morgoninspo till sooooolen!

Gooodmorgon hörrni!
Hoppas ni mår finfint.
Gårdagen var tung av någon anledning, ingen aning varför. Jag längtade bara bort, till Thailand, till värme, till sol, till bad, till stränderna, mopedåkningen och ja allting egentligen. Så underbart härligt att bara få åka iväg, lite så kände jag! Då kommer tankarna igång och som den känslomänniskan man är grät jag en skvätt och ja, sen kändes det faktiskt väääääldigt mycket bättre! 🙂

Nu är det iaf dags för mig att dra till ÄM. Näst sista eller eventuellt sista mötet där för min del och jag känner mej så redo!! Jag har mått bättre än någonsin den senaste tiden, det börjar kanske bli dags för mig att gå vidare nu 🙂 Jaja vi får se vad hon säger idag 🙂
Bjuder på lite snapshots från värmen!
Vill ni ha lite tips på frukostar rekommenderar Fia denna, denna och denna! En ny punkt i bloggen, fiiaan rekommenderar 😉

PUSS PÅ ER!!

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Snön yr i världens storm utanför och jag klickar upp det här inlägget!? SMART Maria! Jag var precis i Dubai men du (och Jossan) var faktiskt med mig där! Lyssnade nämligen på ert reseavsnitt när jag låg och solade och det var så roligt när jag hörde er prata om resemål och du bara ”vad känner du inför DUBAI?!” så låg jag just där och lyssnade på er, haha!

  Maria 2016-01-19 09:55:01
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Haha lite lurigt inlägg, jag vet! Man får
   Bara mer resabsitinens!
   Åh vad kul med poddavsnittet! Åh så kul med Dubai!
   Hoppas du hade en grym semester 🙂

   Sophia 2016-01-20 22:05:57
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!