Härligt med vinter?

DSC_2919

DSC_2926

DSC_2939

DSC_2943

DSC_2950

Ja lite måste jag nog säga ändå. Jag gillar egentligen inte vinter alls, jag är mer av en sommar, sol och värme människa men Halmstad har bjudit på helt fantastiskt väder i några dagar trotsallt. Riktigt kallt har det varit och lagom mycket snö.
Så länge det inte är slask så är jag nöjd iaf!

DSC_2959

DSC_2963

DSC_2964

DSC_2976

I söndags var det en så härlig dag så var sjukt fotosugen. Sagt och gjort tog jag med mig kameran ut till Tylösand. Synd var det att jag var ensam, ingen som kan ta kort på mig då ju 😉 Det bor nog trotsallt en liten modell i mig. Har insett att jag faktiskt tycker om att stå framför kameran, lika mycket som att fota själv.
Vi får väl se vad framtiden spår, kanske finns en chans för mig som plussize modell trotsallt;)

PUUUUSSS!!!!!

DSC_2990

DSC_2992

DSC_3012

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Köp stativ och fjärrutlösare till kameran, så fixar du fotona själv! 🙂 Det tar ett tag innan man får till det med känsla (mycket svårare när man är själv tycker jag) och fokuset, men lättare än att ställa in tiden.

    Therese 2016-01-22 08:20:33 http://therapics.weebly.com
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!