Fredagens snaps…

God morgon söndag!!
Härliga helg! Lite lugn och ro, lite god mat, lite jobb, lite träning och massa tre kronor! Typ!
P blir galen på mej! Han tycker jag kan kolla på något nytt istället men jag är en riktigt nostalgiker!! Jag älskar allt som har med Astrid Lindgren, alla gamla filmer, alla gamla Disneyfilmer och alla gamla serier att göra! Så ja, tre kronor nu, rederiet nästa! Någon som känner igen sig eller?;) haha!

Fredagen var också underbar vill jag lova! Ett pass för rumpan på gymmet, lite frukost på spis&deli, lunch på Väla med bästa Maria och Petter, frozen yoghurt, fika dejt med fina Allis och sist men inte minst, myskväll hemma! LÖÖÖVE MYSKVÄLLAR PÅ FREDAGAR!
Jag är ingen partyprincess har jag insett, jag älskar nämligen mina hemmakvällar med mina nära och kära och att umgås med världens härligaste människor!! P och mina vänner!

Något som är ganska fantastiskt är att jag hade jeans på mej fredags! Haha i know, lite lame kanske men ack så underbart för mej! Jeans och croptop var nämligen outfiten och ja, jag trivdes! Som bara den!
Testade även en så snygg kappa som jag INTE köpte, lång var den och så ursnygg men nej, ekonomin räcker inte till men ja! Jag kan inte sluta tänka på den så vem vet!;)

Ha en magisk söndag så hörs vi lite senare!
PUSS!!

image

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Jag är en ny följare. Känns jätteskönt att jag hittat till dig. Känner att jag kan känna igen mig mkt i det du skriver. Går igenom en tuff period med både kropp och själ just nu. Det känns som ett stöd att läsa om din fantastiska resa!

  Dessutom plöjer jag också Rederiet nu. Är på säsong 17. Älskart!! 😀
  /Sofia

  Sofia 2016-01-25 08:31:38
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia! Vad glad jag blir! Välkommen hit! Har du några önskemål på saker du vill att jag ska ta upp som kan hjälpa dej ännu mer! Annars har jag ganska mycket i arkivet som kanske kan hjälpa!
   Kram finaste du!
   Åh rederiet, det får det bli efter tre kronor för min del 😉

   Sophia 2016-01-25 09:33:03
   Svara
   • Svar på Sophias kommentar.

    Är ledig idag så ska krypa ner i sängen och stäckläsa din blogg idag o gå igenom din insta. Perfekt att du lägger upp så mkt matinspo med. Har inte en helt sund relation till min kropp och mat just nu. Gått upp mkt pga sjukdom och mediciner. Tappar greppet ganska fort kring mat osv. Har alltid tyckt om att träna och det har varit hela mitt liv men det har försvunnit lite. Många hjärnspöken just nu men har bokat kuratortid nu iaf.

    Betade av tre kronor för nån sommar sen. Också toppen! Men Rederiet är något ut över allt annat. 😀 kul att se om dom där gamla serierna i vuxen åldern. Man ser ju på det med lite andra ögon. 😉

    Sofia 2016-01-25 10:04:53
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!