Beauty does NOT have a size!

Jag har sen en tid varit MYCKET snällare mot min egen kropp! Efter år av självförakt och försök till att se helt annorlunda mår jag bättre än någonsin i min egen kropp. En stor anledning till det är att jag idag klär mig efter min kropp. Jag försöker inte längre förändra mig själv för att få plats i just DOM DÄR LEVIS JEANSHORTSEN! Nej nej, det är slut med det! Jag klär mig bara i sånt som jag trivs i, sånt som jag känner mig snygg i!
Därför blev jag extra lycklig när jag trillade in på denna hemsida som jag nu ska tipsa er för OMG! Detta är min nya favoosida nämligen. Dom har massa klänningar, snygga toppar och framförallt massa BOHO grejjer som Fia älskar 🙂 Här kommer shoppas en massa nu framöver, det lovar jag! Hur snygga är inte bodysarna? Kanske till ett par svarta jeans eller något? Jag jobbar verkligen på mitt självförtroende i jeans och det går bättre och bättre!
Och klänningarna då!! DÖÖÖÖÖR!
Bara jag som tänker shoppa loss här idag, nu när det är lönedag och allt 🙂 MYGAAAAD!
Collage21
Svart Body här || Grå klänning här || Svart Body Lace här || Mönstrad klänning här || Mönstrad klänning här || Svart Body Lace här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!