Recept: RAW Bountykaka

Hej mina godbitar!
Har ni haft en härlig helg?
Min har varit mysig! Vi var en runda på gekås igår som ett litet söndagsnöje! Shoppade loss på nötter och frön och diskmedel, typ! 😉 Ja roligare va det inte! Men som sagt, massa ingredienser till att kunna baka denna veckan:)

NJUT av detta underbara recept i veckan!
Den är helt fantastisk!
Kikar in ikväll med lite nya klädtips från en ny favvosida 🙂

PUSS!!
DSC_2930

DSC_3038

DSC_3043

DSC_3048

DSC_3076

Raw Bountykaka

Botten:
2 dl kokosmjölk
4 1/2 dl kokosflingor
1/4 msk fibersirap från NutriNick
1 msk honung

Chokladfyllning:

1 dl hasselnötter
2 dl fiberhavregryn
1 dl kakao
1/2 dl kokosolja
1 msk honung
3/4 dl vatten
15 st dadlar

Gör såhär:
Botten: Blanda kokosmjölk, kokosflingor, fibersirap och honung i en bunke till en blöt smet.
Tryck sedan ut den i en springform och fördela det jämt med en slickepott och låt stå och stelna i kylen.

Fyllning: Mixa hasselnötter, fiberhavregryn, kakao, smält kokosolja, honung och urkärnade dadlar i en matberedare till allting blandats.
För att sedan mala ner det sista, tillsätt vattnet så att smeten blir jämn och slät.
Fördela sedan ut chokladfyllningen på kokosbottnen med en slickepott och toppa med lite RAW kakanibs och kokosflingor. Förvaras någon timme i kylen innan servering.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!