Croptop looooove

DSC_3069

DSC_3071

DSC_3092

DSC_3100

DSC_3103

DSC_3139

DSC_3163

DSC_3164

Alltså hörrni. Nya oufitten ovan! Jag absolut älskar cropstops. Tycker det är sååå snyygt! Något jag alltid ville när jag var yngre var att ”kunna” använda magtröjjor som det hette då. Tyckte det var så snyggt men tyckte inte att jag kunde pga min kroppsform. Så fel man kan ha.
Jag totalälskar det idag och det är en känsla som heter duga att våga använda dessa kläderna idag, in public och känna sig stolt och snygg som fan.
En bonus är det ju också att jag fyndade toppen på Gina för endast 19 kronor 😉 Och koftan på HM för en 100-lapp för några veckor. Kjolen är från HMs basic avdelning 🙂
LOVE IT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!