Äter ni vegetariskt?

God kväll ute i stugorna 🙂
Hoppas ni har en härlig lill-lördag som det så fint kallas 🙂
Denna veckan händer det inte mycket hörrni, har jobbat idag och även varit hos polisen och fixat mitt pass. Mer än så är det inte.
Framöver kommer jag börja utnyttja min ”lediga” tid mer. Egentligen är jag inte ledig, jag jobbar med 1000 andra saker när jag inte befinner mej på TM men ja ni förstår. Jag hoppas att kunna resa runt lite mer, hitta på mer saker redan nu i februari när den stora överraskningen släpps 🙂
Jag tror att mer utrymme kommer ges att arbeta på andra orter då faktiskt 🙂

I vilket fall som helst. I förra veckan åt vi vegetarisk burgare. Jag har varit lite tveksam till Quorn, i alla fall till färsen då jag inte fick till någon riktigt bra konsistens sist men ska testa igen i nästa vecka 🙂
I vilket fall som helst testade jag Quorns burgare i förra veckan och MUMS! dem blev riktigt saftiga och goda, verkligen ett underbart alternativ.
Försöker ni äta vegetariskt?
Förra året hade jag varannan dag vegetarisk dag, men det funkade inte riktigt för mig. Dock vill jag bli bättre på just att äta vegetariskt och ska försöka få in något/några mål i veckan som är veggo!!
Ska även försöka sätta ihop lite smarriga recept till er om det uppskattas? 🙂
Jag har tidigare testat att göra en Wrap på Quorn som faktiskt blev god, smaksatten den med sweet chilli och curry. Recept har ni här 🙂

DSC_29251
I samarbete med Qourn!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Käkar helvegetariskt (dvs inte mjölk eller ägg heller) sedan nio månader tillbaka och trivs jättebra med det. Förr hatade jag att laga mat men nu ÄLSKAR jag det, jag ”tvingades” ut ur bekvämlighetszonen och invanda mönster när jag slog om till helvegetariskt vilket gjorde att jag fick experimentera och testa mig fram och jag har fått upp ögonen för SÅ mycket livsmedel och råvaror som jag aldrig hade slängt ett öga åt innan!
  Har du testat Oumph!? Asgott i wraps, till potatisgratäng med en god sallad eller i en krämig pasta! Rekommenderar FRY’s chicken style burger (http://www.frysvegetarian.se/product/vegan-chicken-burger/) också, smakar precis som McChicken typ, haha! Båda finns på Maxi Högskolan 😀

  Maria 2016-01-27 17:49:22
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Åhhh måste testa det! Tack snälla:)
   Jag gillade verkligen quorn burgarna massa så testa dem
   Med om du inte gjort det 🙂

   Sophia 2016-01-27 19:28:53
   Svara
 • hej. åh hade varit kul!!! <3
  jag äter vegetariskt, är faktiskt vegetarian sen lite mer än två år tillbaks hehe. 🙂

  Agnes 2016-01-27 17:38:47
  Svara
 • Jag har varit vegetarian i 20 år. Ett tips är att hälla på lite vatten på Quornen. Den suger åt sig det som en svamp och blir godare. Ja det är ju svamp. 🙂

  Lycka till!!!

  Silly Me 2016-01-27 17:31:27 http://nouw.com/sillyme
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!