Inspirationboard thursday

omgjort4 1

Tooodeluuuu mysisar!
Ja, lite mitt mood i bilderna ovan.
Det är bara grått ute, mitt passfoto som jag tog igår blev helt grått och ja, mycket är grått.
Man får gotta sig med bilder som dessa tills april månad är här, ja det är ju den officiella vårmånaden.
Mycket av tiden går att tänka på bröllopsklänning, resor och fest, med all förstålighet såklart 🙂 Det är ju helt underbart såklart, älskar att ha sakeroch ting att se fram emot, verkligen viktigt i mitt liv.
Jag mår bra av att ha det, då vet jag att jag gör allt för att följa det jag mest drömmer om.

Jossan och jag spelade in veckans podd igår, där vi pratar om just detta. Att våga drömma men framförallt våga leva ut drömmarna till verklighet, att våga ta risker i livet och att våga tro på det man vill göra. Oavsett vilka drömmar man har ska man alltid kämpa efter att nå dem, det är min mening. Relaterade inlägg ni läsa här , här och här.
Drömmer du om något särskilt just nu? I så fall vad? Tell me 🙂

Ha en fin dag! Ikväll kikar jag in med ett underbart recept inför helgen, en salt kladdkaka med Toblerone ;)EHM ja,jag vet,MAJ GAAD!
PUSS!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej,

  Jag måste bara säga hur mycket jag älskade din blogg, din instagram, din energi, ditt flöde, fin podd .. Ja jag följde dig varje dag ch inspirerades till att både leva hälsosamt och finna mig själv mitt i vardagen med en balans mellan det goda och det onda. Du var med andra ord en enorm inspiration, det vill jag att du ska veta.
  Men det finns nu ett men. Jag ser att du gått upp ganska mycket i vikt nu bara det sista – OCH det är absolut inget fel (!) Jag är själv större och kämpar fortfarande trots jag hittat min balanserade vardag. Men det jag blir besviken på är vart min energirika och hälsomedvetna inspiration tog vägen? Det finns inte något sockerfritt så långt ögat kan nå. Bara massa socker, bak och annat som är som heroin för oss överviktiga som tidigare följde dig. Självklart får du leva precis hur du vill (!) men du går ut med att sprida välmående, god balans och vara livsstilstådgivare.. Och du är det inte på långa vägar längre, man kan inte alltid leva dom man lär men du hade en så underbar balans innan. Och jag saknar den balansen av inspiraton, tillbaka med den och bort med allt socker och skit du bakar som sätter sig på höfterna.

  Nu lät jag som en bitter tant men vill även påpeka hur mycket jag gillade dig innan och hoppas det blir så igen, jag håller alla tummar :-)) kram på dig!

  Marika 2016-01-28 20:24:17
  Svara
  • Svar på Marikas kommentar.

   Hej Marika!
   Det är tråkigt att du känner så men jag hoppas att du kan hitta någon annan som kan inspirerar dig på det sättet jag tidigare gjort. Den balans jag har hittat kommer jag aldrig släppa och jag kommer heller aldrig återgå till det ätstörda tänket jag hade innan.
   Ha det fint!
   Kram!

   Sophia 2016-01-31 12:50:26
   Svara
 • Just nu drömmer jag om studenten och balen som sker i juni! Jag längtar så himla mycket dit och vill så gärna att de dagarna ska vara här nu, men jag får vänta ett litet tag till 🙂 Jag har en frågestund på min blogg just nu, så ställ gärna frågor om du vill, kram!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2016-01-28 10:34:51 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Åh jag förstår det! Glöm inte att njuta av tiden innan och under tiden! Det går så jäkla snabbt!!
   Kram

   Sophia 2016-01-29 08:15:16
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!