Foodsnaps

image

image

image

image

Söndag!
God morgon!!
Vad bjuder er helg på?

Som sagt bjuder min helg på ledighet, första lediga helgen på länge och den enda framöver för både mig och P! Mys på det 🙂
Igår var vi ute på en lång promenad tillsammans, svängde förbi Eriks hjälpen och hittade en så snygg spegel till vardagsrummet, har velat ha en där inne så himla länge! Det bjöds ju på fika där också samt lite bröllopsplanering! Vi har hittat en lokal vi vill ha vår fest i, vi hoppas den är ledig det datumet vi satt lite preliminärt, ska ringas om det imorgon!
Där efter blev det en klick ny färg i håret, ännu en röd omgång kör vi och sne vart det middag på Pinchos! Godaste risotton (ja jag har helt snöat in på risotto faktiskt! Och sötpotatis pommes med bea, HJÄÄÄÄÄÄLP MEJ! Älskar tapasställen alltså, så mycket och man blir liksom lagom mat!

Därefter quizkväll hos Björnen och jag skrek ut svaren och trodde att Carl von linne var en kompositör, ja som svar på er frågor gick quizzen sådär!;)
Anyways, lite foodsnaps från helgen ocj så ska vi snacka lite allvar ikväll i vanlig ordning:)
Vi hörs sen om lite av mitt liv i allmänhet, fast ack en så viktig punkt! Iaf i det här fallet!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Heja dig för att du står på dig. Men jag har varit i din sits och på sätt och vis är då det alltid finns långt bak i huvudet att man är rädd för att gå upp i vikt och hamna där man var innan. You know what i mean. Så jag vet att du bryr dig långt där inne när folk säger du gått upp i vikt .. Visst att det syns men det är bara fint. Men håller tyvärr med om det där med baka, skit i sockret och kör på bättre allternativ, men det är min åsikt då det är de jag fått lära mig för att hålla vikten. Pendla är aldrig bra så hoppas verkligen du hittat din balans.

    Majsan 2016-01-31 19:56:35
    Svara
    • Svar på Majsans kommentar.

      Hej majsan!
      Socker finns i allt, frukt innehåller socker, mjölk innehåller socker och yoghurt (naturell) innehåller socker. 🙂 Sockret är inte farligt, så länge man håller det i måtta, så har jag fått lära mig som läst kostrådgivning nyligen 🙂 Men självklart är det sockret som är boven vid alldeles för stora mängder!
      Min balans är funnen och jag är lyckligare än någonsin!
      När det kommer till viktuppgång är det inget jag märker av, min kläder passar och har suttit likadant väldigt länge nu, så pendlar i vikt gör jag inte 🙂 Och ja, jag förstår dej! Ätstörd är förmodligen något jag alltid kommer att bara men nej, för mig spelar det faktiskt ingen roll. Jag vet att jag lever ett hälsosamt liv med träning dagligen och ren och bra mat i vardagen. Det jag bakar och lite godis på helgerna är för mig ingen fara 🙂
      Kram på dej:)

      Sophia 2016-01-31 20:24:39
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!