Välkommen februari!

Ja redan februari hörrni, även om det känns som att januari gick sjukt sakta, precis som att den aldrig skulle ta slut.
Jag väntar tappert på lite ljusare tider nu, jag är ingen vintermänniska, så enkelt är det. Någon gång i framtiden ska jag bo utomlands på vintern och i Sverige på sommaren, för trotsallt är Sverige ett fantastiskt land och det är inte mycket som slår svensk sommar när den är som bäst, eller hur?

Lite snurrig är jag just nu och känner mig allmänt nere. Lite låg och absolut inte på topp. Jag tror min magkatarr är på väg tillbaka vilket jag tar på fullaste allvar. Jag är en person som känner ALLT med magen, och det är också den jag lyssnar till när den ber mig sakta ner och inte springa så fruktansvärt snabbt!
Jag måste bli bättre på att planera upp mina dagar, så att det inte blir såhär hela tiden. Jag går all-in och klarar det finfint en längre period men efter ett tag blir det liksom som att kroppen inte orkar och jag känner mig trött, ledsen och nere.
Trodde jag hade fått struktur på det hela men det krävs visst ännu mer för att min vardag ska gå ihop sig after all.
Så era bästa planeringstips önskas 🙂

Jag ska även inför mobilfritt efter 20 som jag hade tidigare men också tappat lite. Jag måste ju trotsallt inte sitta med telefonen hela tiden och var konstant anträffbar, eller hur? Och ju mer jag jobbar med det jag gör idag kommer jag desto mer behöva lära mig att också koppla av, i mina ögon är det trotsallt jobb.
Lite uppiggande soliga bilder från mig denna afton får det blir, för jag antar att det är fler som längtar efter ljuset 🙂

Förresten så gick visningen av lokal hur bra som helst i morse, den var underbar och precis så där Fia style. Jag berätta mer om det längre fram. Wow , det börjar verkligen bli på riktigt! Sjukaste!

Va rädda om er!
PUSS!!!!

DSC_0069

DSC_0094

DSC_0114

DSC_0196

DSC_0205

DSC_0288

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!