You only have one body- LOVE IT and CHERISH IT!

Lite onsdagspepp från mig denna tidiga morgon innan det blir gymmet för min del. År och dagar sen jag tränade axlar och rygg så det lutar åt det 🙂
Det händer inte mycket just nu mer än att jag jobbar,jobbar, jobbar, poddar, planerar bröllop och förbereder spännande grejjer för bloggen (ja jag vet mer info kommer) samtidigt som jag förbereder mig ganska mentalt inför min första riktiga föreläsning NÅGONSIN inför en stor mängd människor i nästa! Föreberdd var jag på slutet av februari men det ändrades och blev i nästa vecka istället och jag ville spy när jag fick reda på det. Oj det var den längsta meningen ever tror jag 😉 Men ja det är sant, jag ska uppfylla en av min största drömmar samt övervinna en av mina största rädslor, på en och samma gång! Bring it on 2016, jag är inte redo, men man väl blir kanske??

I vilket fall som helst, ville önska er en magisk dag och du, du har bara en kropp, det finns bara en DU, LOVE IT and CHERISH IT!!

Ni har väl inte missat mig på instagram, @fiaanderberg heter jag där 🙂
image
image
image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!