Inte min vecka… alls faktikst!

Heeeej finisar!
Hur mår ni? Har ni haft en fin helg?
Vad tyckte ni om mello igår? Tja, vad ska man säga, jag tyckte det var helt rätt personer som gick vidare till final iaf.
Tyckte Robin var riktigt bra faktiskt. Minns ni honom från Idol? 🙂

Okej, detta har så inte varit min vecka, nej!
Jag och ensamheten har aldrig varit vänner, nej, vi går inte ihop. Eller ja, det kanske är jag som inte går ihop med den egentligen, när jag tänker efter.
Allra värst är ju den ensamhetskänslan när man egentligen inte är ensam, utan det faktiskt kryllar av människor runt om, men kvar står man in mitten och det känns som att ingen förstår, som att ingen bryr sig.
Där har jag varit i veckan. Känt mig ensam i en kropp som egentligen är helt omringad av just människor, familj och vänner.
Men ja, jag har kommit hit ännu en gång! Där jag har givit allt av mig själv, nästan så att jag tömts på allt vad Fia är, just denna veckan.
När jag har behövt luta mig mot någon så har jag inte fått riktigt det stödet jag har behövt och bara fallit.

Det som är så skönt idag är att jag vet att det är okej och jag accepterar mig själv för att inte alltid vara på topp.
Men jag har insett att detta verkligen är något jag, personligen, måste jobba på iaf! Jag måste verkligen börja sätta mig själv i första hand. Jag kommer aldrig någonsin bli egoistisk, aldrig för det gillar jag inte som egenskap hos personer. Däremot ska man alltid sätta sig själv och sitt välmående i första hand, och det hörrni, det är stor skillnad.

Veckan kunde ju iaf inte avslutats på ett bättre sätt. Idag åkte vi nämligen på börllopsmässan i Malmö och WOW så mycket inspo jag har fått. Jag ser verkligen den ultimata bröllopsfesten framför mig nu, Fia och Patrik style såklart. Enkelt men såå snyggt, romantiskt och kärleksfullt. Bilder kommer kära ni 🙂

Hoppas ni haft en fin helg och en lite bättre vecka en den jag har haft en glöm inte hörrni, det är okej att känna, precis allt 🙂

PUSSS!!!!

 

Feelings are like Waves.

You cannot stop them from coming but 

you can decide wich ones to surf.

DSC_0116

DSC_0113

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vilken fantastsikt inspirerande person DU är!! En större glädje spridare kan man nog inte hitta. DU är så inspirerande på så många sätt och att du vågar öppna upp dig och vara så ärlig om ämnen som är så viktiga att prata om. Så inspirerande!!
  Stor Kram till dig Fia

  Therése 2016-02-09 16:20:25
  Svara
 • Hoppas att den här veckan kommer att kännas bättre 🙂 Håller med, den där känslan av vara ensam med folk runtomkring. .så tomt på nåt vis. Ska bli kul att läsa om vad du lurar på för träning där dans ingår 🙂 Har oxå dansat mkt fram tills jag var 20, men jag kan fortfarande 15 år senare längta efter den där härliga känslan inombords som dansen ger! Ha en fin vecka, tack för bra och inspirerande blogg! 🙂

  Linda 2016-02-08 12:44:52
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Tack snälla! Skönt att läsa att man inte är ensam!<3
   Åh vas roligt! Ja jag hoppas på att hitta något som passar, zumba tycker jag är grymt kul, och afrikanskt! Ja allt där man får skaka lite rumpa helt enkelt;)

   Sophia 2016-02-08 15:28:33
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!