Breakkin’

DSC_3397

DSC_3403

DSC_3406

DSC_3409

Gooodmorgon lovens!!
Måndag morgon och taggade, I guess! Well, det blir vad man gör det till va det någon som sa och ja, min vecka ska iaf bli bättre än förra 🙂
Själv är jag ledig. Ska träna, jobba lite hemma, bröllopsplanera, fixa inför föreläsningen på torsdag och dra till gymmet för att eventuellt säga upp mitt gymkort. Jag behöver en liten nystart och funderar på att testa på något nytt! Något där jag kan få in dansen också som jag velat så länge 🙂

Bilderna från frullen hemma hos mamma i fredags! Alltså jag vill sååååååå gärna bo i hennes hus! och deras uterum är oustanding, ljuset är en bloggares dröm, underbart!!!
Behövs frukost inspo hittar ni det här, det vet ni 🙂

Ha en fin dag så hörs vi sen 🙂

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!