Lite frågor och svar!

Gooooooder afton friends!!
På tal om friends så är det väl egentligen den bästa serien som någonsin gått? Eller? Jag älskar sen och har sett alla mina boxar 311 ggr, kanske, typ!
En sån vänskapskrets är väl drömmen? Oh YEAH!

I vilket fall som helst har jag fått lite frågor den senaste tiden som jag skulle vilja svara på, in public så att säga 🙂 Lite smått och gott om vilken storlek i bikini jag har, vart mina höga jeans kommer ifrån med mera 🙂 Hope YOU like IT!
Förresten, tack för alla fina kommentarer kring min nya bikini! Jag älskar den också och är glad att jag hittat en bikini jag äntligen trivs i! 🙂

Q: Hur är bikinin i storleken och vilken storlek har du?

A: Jag har storlek L i bikinitrosorna och skulle säga att dem är ganska normala, kanske lite mindre i storlek! Jag har ganska så stor rumpa så jättemycket täcker den inte bak till men det ger än väldigt snygg bränna och dem är absolut inte string!
Men dem passar mig då jag gillar att ha lite mindre bak till 🙂
Bikinitrosorna hittar ni här och här.

image
——————————————————————————————————————————————————-
Q: Vart ifrån är dina byxor med hög midja?

A: Dessa är Dr Denim och är ifrån Carlings. Dessa finns i tre olika varianter, låg midja, hög midja och extremt hög midja. Jag har extrem hög midja i dessa då jag trivs bäst i det 🙂 Supersköna är dem för övrigt! Stretchiga och mjuka!
Jag har storlek M i dessa.
Även här ser ni dem 🙂
DSC_3437

DSC_3438

——————————————————————————————————————————————————-

Q: Kan inte du berätta lite mer om din utbildning du gick och blev livsstilsrådgivare?

A: Jag får fortfarande mycket frågor kring min utbildning så tänkte hänvisa till inlägget jag gjorde ännu en gång 🙂
Där skriver jag vad utbildningen gick ut på, hur man går tillväga och lite så tillsammans med lite länkar till skolan 🙂
Ni hittar inlägget här 🙂

——————————————————————————————————————————————————-

Q: Vart har du köpt klänningen? Den är superfin! 🙂

A: Den är från Gina Tricot. Köpte den i höstas så vet tyvärr inte om den finns kvar men såg den på resan för inte så längesen 😉
image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!