Outside the comfortzone

DSC_3494

DSC_3501

DSC_3517

DSC_3522

DSC_3512

Hela denna dagen består av tidsinställda inlägg då jag förmodligen är helt slut efter föreläsningen idag. Men den kommer jag berätta mer om i helgen 🙂
I helgen när vi var hemma i Värnamo köpte jag mig något jag har velat ha ett tag men inte riktigt vågat, nämligen ett rött läppstift.
Jag har tyckt att det är riktigt snyggt på andra men aldrig känt att det varit min grejj riktigt.
Sen jag började trivas mer med mig själv har jag också fått upp ett intresse för kläder, jag tycker helt plötsligt mode är ganska roligt igen och jag vågar så mycket mer än tidigare. Bara att våga ha croptop som jag alltid velat ha är ju en underbar känsla enligt mig. Jag vågar helt enkelt gå utanför min egen zone lite grann, ja, jag vågar ju vara mig själv och leva ut mig själv på ett helt annat sätt än tidigare.
Att tacka ja till föreläsningen idag är ju samma sak. När dom frågade kände jag bara EHHHHHH NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Fast mitt hjärta sa något helt annat samtidigt som jag bara vill fly! Haha jag ser mig själv lite som Lizzie McGuire när jag tänker på det. Såg ni det?
En karaktär som Hilary Duff gjorde när hon var yngre, och där fanns också en tecknad version av henne som dök upp i mellanåt när hon sa något men tänkte något helt annat.
Jag inser nu att jag hela tiden har varit levande, men jag har aldrig levt riktigt fullt ut!
Tänkt på det hörrni, va inte bara levande, lev ut dig själv helt och våga!!!

PUSS OCH NATTI!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!