Hur viktigt är romantik?

Ohhh gooooood morgon, den mest romantiska dagen på hela veckan kanske? Fredag 🙂
Skämm bort någon lite extra idag tycker jag, bjud på fika på jobbet, en blomma till din älskade eller bara de vackraste orden som finns, ”Jag älskar dej” till någon som verkligen betyder massa!

Det är ju Alla Hjärtans Dag på söndag och i onsdags spelade vi in Välmåendepodden som kommer handla just om detta, hur viktigt är romantik egentligen?
För mig är det vääääldigt viktigt då jag är en riktig romantiker själv. Jag älskar att skämma bort dem som står mig nära, allra mest med ord och kärlek men också med grejjer ibland såklart.
Om Alla hjärtans dag tycker jag egentligen som alla andra av dessa dagar. Man ska älska och sprida kärlek lika mycket alla dagar på året MEN så har jag lite dubbelmoral och älskar såklart att fira denna dagen, som den romantiker jag är.

Vad ska man göra då tycker ni?
Vad tycker ni är viktigast? Köpa saker eller hitta på saker tillsammans och umgås?
För mig är alternativ två det absolut viktigaste. Jag går gärna ut på restaurang med min kärlek följt av film hemma eller på bio.
Annars uppskattas en spadag på Tylösand hotell med brunch, bastubad och jacuzzi eller helt enkelt bara en superromantisk middag hemma, kanske tre rätters dagen till ära? Räkfrossa eller hemmagjord tapas är ju verkligen att föredra, det är väl romantiskt om något? 🙂
Lyxigt är ju att göra något man inte brukar göra. Klä upp sig lite och våga bjuda lite på sig själv enkelt 🙂 Eller brunch!!!! Åh finns det något bättre än bruuuuuuunch? Tror inte det!

Ja som ni märker gillar jag nog ändå denna dagen ganska mycket;) Haha blir helt exalterad att prata om det märker jag!!
Något som jag också hade uppskattat att göra är något extremt tillsammans, typ hoppa fallskärm? Hur coolt. Men P skulle väl svimma om jag nämnde det. Njaaa, det får jag nog göra själv isf. Men ja, ni fattar vad jag menar 🙂

Allra viktigaste tycker jag är att man på något sätt visar kärlek, som man såklart ska göra varje dag som sagt MEN jag tror lite lyx utöver det vanliga är viktigt det också!
Ja vi får se vad vi hittar på, både jag och P jobbar men efter det lär det bli något av det ovan 🙂
Glöm inte lyssna på poddavsnittet som dyker upp kl 10:00 imorgon hörrni, kanske det nämns lite tips även där 🙂
Njut av dagen!!!

PUSS!!

pexels-photo-medium

red-love-romantic-flowers-medium

romantic-sun-drink-date-medium

holidays-dinner-eating-lunch-medium

pexels-photo-12073-medium

plate-holiday-love-holidays-medium

vegetables-italian-pizza-restaurant-medium
Bilder tagna från pexels.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!