Föreläsning med IamproudUF

Okej hörrni, som jag skrev innan har jag äntligen landat. För shiiit så trött jag var i torsdag när jag kom hem.
Däckade tio i sängen och sov som en stock verkligen efter att knappt kunnat sova något kvällen innan, av ren nervositet.

Min första föreläsning någonsin, att stå på en scen och prata har nämligen alltid skrämt mej. All EYES ON ME LIKSOM.
Har ju inte problem med att prata, in fact är det väl något jag är bäst på men att stå och prata inför just såmånga människor som i torsdags, njaaa.

Dock, enda sedan jag började med det här bodypositivity pratet har jag velat nå ut till fler och då funderat på just föreläsningar.
Så, när jag fick möjligheten genom Iamproud kunde jag ju inte tacka nej. Även om jag visste att min första förläsning skulle vara inför gaaaaanska många människor. Totalt landade vi väl runt 300 pers, ganska många enligt mig?

Meeeen åh, det var ju så roligt. När jag väl började prata föll allt så naturligt och det var precis som att jag glömde bort att jag pratade inför folk och gjorde som jag blivit tipsad om, prata som i podden 😉
Det som var häftigaste av allt var dock känslan efter, känslan att man klarade det och att man tog ett stoooort steg framåt i min utveckling som person. Man klarar helt enkelt mer än vad man tror, så är det bara!!
Att få prata om detta ämnet, kroppsideal, är också en sån ära. Det är något som behövs och vi hade flera som kom fram efter och ville prata och berömma oss. WOW!!
Glöm inte kolla IampoudsUF hemsida också, där säljer dom även den ursnygga väskan. 🙂

Ännu ett bevis på att man själv väljer sitt liv hörrni. Våga 🙂

DSC_3485 1

DSC_3486 1

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!