Veckans må-bra tips

image
Goooooood kväll i stugorna 🙂
Som en liten efterföljare på mitt inlägg igår tänkte jag börja med veckans må-bra tips en gång i veckan 🙂
Kul va? 🙂

I förra veckan hade vi några grymt fina dagar här i Halmstad. Solen sken och man kände nästan att våren var lite på väg.
Som jag längtar till våren! tror nog det är den bästa årstiden enligt mig faktiskt. När det börja bli varmare, vinterkläderna hängs undan och man får istället plocka fram sneakers, skinnjacka och tunnare halsdukar och sjalar.
Våren är härlig också för att man har sommaren framför mig, allt spännande man brukar ha framför sig.

Jag har promenerat så mycket den senaste tiden. Det är liksom lite balsam för själen för mig. Med skön musik i öronen och bara gå, gå och gå. Underbart!
Förra veckan tog jag en promenad ner till havet och gick en lång bit på stranden och bara njöt av doften av hav och tång. Ja jag älskar faktiskt doften av tång, den påminner mig om härliga minnen vid havet och avkoppling.
Älskar att bo såhär nära havet, med endast någon kilometers avstånd från min lägenhet.
Så veckans må-bra tips är promenader! Ut och promenera. Det är skonsamt, njutningsfullt (frågetecken på det ordvalet? ;)) och man kan släppa tankarna helt fria för en sekund.
Jag älskar att dagdrömma under mina promenader. Jag fastnar i musiken jag lyssnar på och försvinner bort i drömmar om framtid men också en del nostalgi den senaste tiden.
Testa så får ni se.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!