Nostalgi och åldersnojja!

Glad lördag friends!
Mår ni bra?
Ska strax iväg och jobba en runda och sen blir det myskväll.
Gårkvällen spenderades en snabbis i Värnamo för lite kalas, det bjöds på libanesisk mat och MUMS så gott det var 🙂
Älskar att testa lite nytt sådär!

Den senaste veckan har varit lite walk down the memorylane för mig.
Alltså, herregud jag ska gifta mig? Och jösses, jag fyller 27 iår. Hur sjukt är inte båda grejjerna egentligen?
Tja, mina veckor har bestått av tankarna ovan.
Poletten har precis trillat ner att ja, jag ska gifta mig. Och ja, jag ska leva med P för resten av mitt liv. Det gör ju mig självklart så lycklig men samtidigt skrämd. Det är liksom som att det blev verkligt bara för någon vecka sen, att jag insåg att det kommer att hända.

Det hela började med att jag började chatta med en gammal kompis som jag inte pratat med på typ hur många år som helst och allt kom tillbaka. Hela gymnasiet återkom i huvudet, alla fester, alla vänner jag hade men som jag inte har kvar, allt kul i skolan med mera. Då slog det mig att japp, jag fyller 27 i år. Alltså vart tog åren vägen?

Så längesen jag hade möjlighet att prata nostalgi med någon och jag älskade det!
Även om det också skrämde mig, hur skört livet är, hur snabbt tiden går och hur viktigt det egentligen är att LEVA under tiden vi lever liksom.
Nu har jag ingen aning om hur gamla ni är som läser? Men har ni åldersnojja?
Ja jag behöver inte ljuga för mig själv längre, det är bara att erkänna. Jag är livrädd för att bli gammal 😉

Lyssna på veckans poddavsnitt som handlar just om detta, plus lite frisyrfrågor till min egen stylingexpert med mera 🙂 Ni lyssnar på det här.
Bjuder på lite nostalgibilder också, lite blandat smått och gott från the good old days!!

DSC00362 omgjort

DSC01850 omgjort

Thailand 071 omgjort

n526781956_1589894_3663 omgjort

CIMG4561 omgjort

DSC_5621

omgjort 1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Lite sen kommentar, men jag har precis hittat till din sköna blogg pch det här kändes spot on.
  Jag har en galen pre-30-årskris på gång. Känns i hela kroppen. Fyller 29 i december, men om någon frågar hur gammal jag är säger jag 26 år utan att tänka. Alltså inte på grund av att jag vill vara yngre, men för att mitt huvud inte har hängt med.
  Jag har precis flyttat hemåt efter nästan fem år i Spanien och Nederländerna, och det är som att jag inte kan ta in att tiden har rullat på där också. Nu bor jag i Köpenhamn och tänker att that’s it, nu kommer det inte hända något mer spännande, vilket är helt ologiskt med tanke på vad världen har att erbjuda. Som tur är blir vi väl egentligen bara bättre med åren!

  Lisa 2016-03-01 11:03:59
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Fina du så underbart att du kommenterar! Vi får hålla ihop och stötta. Jag förstår vad du menar med att av ren reflex säga fel ålder, jag är mentalt fortfarande kvar på 23.
   Ohja, det sägs att det är nu livet börjar!! Let the game begin 😉
   KRAM på dej!!!

   Sophia 2016-03-01 17:11:06
   Svara
 • Och jag fyller 28!! Förstår verkligen inte hur jag kunde bli så gammal helt plötsligt, var ju nyss 20 😉 Efter studenten känns det som att åren har gått jättefort. 😛 Men men, det är bara att leva i nuet och njuta av allt livet har att erbjuda 😉

  Ebba 2016-02-28 06:55:08
  Svara
 • OM jag har! Fyller fasen 26 i år och det känns bara så sjukt. Men varje ålder har sin charm sägs det 😉

  Josefin Ogarp 2016-02-27 15:38:46 http://www.josefinogarp.forme.se
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!