Lycka är att känna tacksamhet!

DSC_4060

DSC_4067
Älskar kläderna jag hade på fotograferingen i fredags! Det blev så snyggt! Vänta bara tills ni får se skorna med fransarna jag köpte 😉 Den vippiga kjolen är härifrån (adlink):)

Våren har varit och hälsat på lite grann, vissa dagar har det varit helt fantastiskt. Jag blir en helt annan människa när våren närmar sig. Jag fylls av tacksamhet, lycka och glädje. Det liksom sprätter i hela kroppen och jag känner för att vårskrika som Ronja Rövardotter. Känner ni igen er?
Jag måste verkligen träna upp min tacksamhet även under vintern. Jag är sämst på det då. Det är enkelt att tycka synd om sig själv på vintern när det är grått och dassigt och man glömmer bort allt det andra som är positivt i livet.

I boken The secret, som jag berättar om här, berättar dom att känna tacksamhet är det absolut viktigaste i livet om man vill uppnå sina drömmar och mål. Man ska önska och drömma men man ska ALDRIG glömma att känna tacksamhet för det man redan har. Och som sagt, hur enkelt är det inte att glömma bort och helt plötsligt vara inne i ett enda virrvarr av önskningar och drömmar så att man helt glömmer bort allt det vackra man redan har i sitt liv.
Detta är något jag SKA jobba på. Även den tiden då solen inte skiner. För när solen skiner kommer det lite per automatik för mig.
Jag satte ihop en tacksamhets-lista och wow, jag har mycket att vara tacksam för.

– Min kropp, att den är frisk, stark och kurvig.
– Min familj och blivande man!
– Att jag har hittat en klädstil som är så JAG och som JAG trivs bäst i.
– Att solen har visat sig och jag har fått njuta av den.
– Att jag har insett att det är viktigt att alltid sätta sig själv i första hand!
– Att jag vågar stå upp för mig själv och det jag tycker och känner.
– Att mina närmsta vänner är mina bästa vänner!
– Att våren är på väg, det pirrar i magen av förväntan.
– Att jag har sjukt mycket roligt att se fram emot 2016.
– Att jag har insett hur viktigt det är att lyssna på kroppen när det kommer till stress, jag måste varva ner.
– Att jag startade mina sociala medier och har kommit så långt som jag har gjort idag.
– Att jag valde att ta hjälp för min ätstörning förra året och idag mår bättre än någonsin.
– Att jag dagligen tränar och tar hand om mig själv, och att jag faktiskt tycker om att göra det!

Så, vad är du tacksam för?
PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!