Må-bra tips: Trivs i det du bär!

God kväll måndag, god kväll bloggis!
Mycket är ju fantastiskt med att känna självkänsla och att trivas med sig själv, men det är något alldeles speciellt att hitta en klädstil som man känner WOW, detta är jag! Och som man faktiskt trivs med.
Halva grejjen är ju att trivas i kläderna man har på sig, då man går klädd i kläder i stort sätt större delen av dagen 😉

Mitt intresse för kläder har aldrig varit speciellt stort, jag har klätt mig modernt och sådär men det har aldrig intresserat mig, förens nu.
Efter att ha strävat i så många år att komma in specifika kläder bara för att alla andra har det, har jag insett att det bara är jag som ska trivas och vara nöjd. Så om någon annan trivs i jeans, innebär inte det att jag måste göra det.
Sen jag accepterade mig själv för den jag är och för hur jag ser ut, så har jag börjat trivas i mina kläder och faktiskt blivit väldigt kläd och modeintresserad den senaste tiden.
Det ska vara bekvämt men snyggt, det är det viktigaste för mig.
Så veckans må-bra tips är helt enkelt, shoppa! Men shoppa inte vad som helst, shoppa med omsorg!
Shoppa det DU trivs i och det DU tycker är snyggt! Skippa allt som alla andra gillar, det är DU som ska trivs ju 🙂
Så unna dej lite nytt, det är du verkligen värd!!
Plus att självsäkerhet faktikst är det snyggaste plagget på en tjej, och självsäker känner man sig när man trivs! Glöm inte det!!

Vad tycker ni om kläderna nedan? Klickade faktiskt hem nummer 9 häromdagen, har shoppat galet mycket de senaste dagarna så nu får det räcka, fram tills nästa löning. Ja det tar tid att byta ut sin garderob. 😉
Men tillsammans med skorna, MYYY GAAD! Dom ska jag ha nästa månad,helt klart. Helst tillsammans med nummer 1 eller nummer 7. Eller båda;)

Boho collage
1. Här || 2. Här || 3. Här || 4. Här || 5. Här || 6. Här || 7. Här ||8. Här || 9. Här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vilka härliga kläder! 🙂 Måste kännas härligt att hitta sin stil…jobbar på att komma dit efter att ha jobbat mer med mitt ästörda inre och negativa självbild. Du är verkligen en levande bevis på hur man kan vända sitt liv i en annan riktning..det inger hopp hos mig o många andra 🙂
  Ska spana runt på den där klädsidan lite nu, blir shoppingsugen 🙂

  Linda 2016-02-29 20:50:38
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Vad lycklig detta gjorde mig! Klart det finns hopp finaste! Vill man så kan man, men ge det tid! Kram finaste!<3

   Sophia 2016-02-29 21:31:17
   Svara
 • Jisses vad snygga kläder dom.hade där. Men har du koll på storlekarna? Vilken storlek har du? Är helt lost när det kommer till det där med 8, 10 osv.

  Malin 2016-02-29 18:03:20
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Det finns en storleksguide precis till höger om du är inne på produkten 🙂 Där kan du läsa vilka storlekar. Har inte fått klänningen ännu men tog storlek 10 🙂 Sååå mycket fint att man dör 🙂

   Sophia 2016-02-29 18:10:26
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!