Weekend snaps

image

image

image

image

Goood morgon snyggingar!
Alltså TAAAACK för alla fina kommentarer och ord ni skrivit om min outfit igår! Ni är väl fööör fina! Älskar när ni kommenterar en massa, fortsätta med det, jag gör mitt bästa för att svara på dem!
Jag trivdes verkligenn igår, kände mej trygg och säker i kläderna, förutom i mina högklackade skor som jag lånade av Emma då! Inte min grej MEN ett par converse funkade helt enkelt inte till byxdressen!;)
Och de röda läpparna, smaskigt!

Vilken kväll vi hade! Arenan var laddad med taggade människor som var redo för mello, så roligt att det uppskattas så när det äntligen händer något i stan! Jag hade hoppats på efterfesten men det blev inte det tyvärr så ja, det blev hem, på med morgonerocken och käka tortillapizza i sängen efter en liten sväng på stan!

Så kul att de bästa artisterna gick vidare också, Panetoz for the win och Boris med Put your love on me gör mej helt lycklig!:)
Har varit ett riktigt grymt melloår, flera grymma låtar iår!

Nähe nu ska jag ut en runda, sen hjälpa spis och deli lite.
Hörs sen älsklingar, som vanligt med ett inlägg om tankar såhär på söndagseftermiddagen:)

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!