Må-bra tips: Lär dig bada!

love-romantic-bath-candlelight-medium
Alltså det känns som vi tar två steg fram och ett steg bak hela tiden, väntar in våren med förväntan nu men det tar ju sjukt långt tid!
Denna vintern har varit den längsta i världshistorien för mig, typ!
Igår kom det snö igen!
Men hörrni, tänk såhär, det är 7 mars idag, om cirka 3 veckor är det premiär i allsvenskan (äntligen!!) och det är ju ett vårtecken om något! 😉 Så ja, vi får stå ut liiite liiite till!

Igår va vi ute på en promenad jag och P, i det snöblaskiga vädret och jag överdriver inte att jag fick brainfreeze för att det var så sjukt kallt!
Där och då bestämde jag mig för att japp, jag ska ta ett bad!
Jag gillar egentligen inte Att bada, eller jag gillar det, men bara i sisådär 5 minuter sen börjar det krypa i kroppen! Men igår hörrni, då låg jag i säkert 30 minuter och bara njööt! Det har aldrig hänt innan och det var så sjukt härligt!
Jag tände ljus, satte på sjukt varmt vatten, i med badsalt och bubbel och med en frusen kropp var det fantastisk att få tina upp sig lite innan vi såg den nya Beck- filmen!
Så ja, mitt tips är bada! Gillar ni inte att bada, lär er det! Det är faktiskt skönt men att slappna av är ju något man också måste lära sig! Konstigt nog!

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!