Måndagspepp!!

Good morgon älskling!
Av olika anledningar bloggade jag inte igår, behövde ett litet break så nu siter jag här och skriver lite innan jag ska skynda ner till jobbet!
Alltså jag hittade världens sötaste låt i lördags, dessa killar gör mig bara mig så lycklig och hela låten är fylld med glädje och kärlek! Den får mig att le mitt största leende! Hoppas mina barn bli såhär jäkla coola alltså!! Så GOA!
image

Ha en fin måndag så hörs vi sen med lite må-bra tips älsklingar!!!:)

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ja visst är de gulliga de där grabbarna..min son som är 7 år har just hittat den låten oxå så den spelas en del 🙂 Men det är ju en låt man blir glad av så det gör inte så mkt 🙂 Just det, han vill gärna skaffa Martinus-frilla oxå 😉 Hoppas du har en fin måndag! Bra att du tar break när du känner så, viktigt att lyssna på kroppen ju 😀

  Linda 2016-03-07 13:58:52
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Söta du! Dom är så härliga pch videon gör ju en lycklig enda in i hjärtat!
   Åh så glad jag blir!
   Tack snälla söta! KRAM!

   Sophia 2016-03-07 14:24:53
   Svara
 • Dom är så söta! Älskar norska och kan lyssna på denna hundra gånger om 🙂 Man blir så glad! Lilleman älskar den också så vi brukar ha dansparty medan jag lagar mat 😉

  Josefin Ogarp 2016-03-07 11:06:43 http://www.josefinogarp.forme.se
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!