Recept: Granola med kakao och banan

DSC_4217

DSC_4219
God morgon hörrni.
Mår ni bra?
Här rullar allt på tycker jag, jobbar, bloggar och bakar 🙂 Nästa vecka är jag lite ledig och ska försöka hitta på lite annat roligt, behöver det känner jag 🙂
Var på gymmet igår morse och tränade ett rejält pass för rumpan och OH MY GAD, det känns idag vill jag lova! Härliga känsla!

Igår var det dags att göra en ny sats av granola! Den har varit slut sen ett tag tillbaka och jag har helt enkelt inte orkat;) Men, äntligen! Testade en ny variant och den blev jättegod, skulle vilja ha liiite mer chokladsmak så det får bli till nästa gång 🙂

Granola med kakao och banan

3 dl fiberhavregryn
1 1/2 dl hasselnötter
1 1/2 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor
1/2 dl chiafrön
1/2 dl olja (jag använde rapsolja)
1 msk kakao
1 msk honung

Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda havregryn, hasselnötter, solroskärnor, pumpakärnorna och chiafröna i en bunke.
Blanda sedan oljan, honungen och kakaon i en separat skål och blanda sedan ner det i den stora bunken.
Rör om så allt fördelas och grädda sedan i ugnen i cirka 30-40 minuter. Håll koll så att det inte bränns.
Tillsätt torkad banan innan ni håller upp i en tät burk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!