Längtan efter bara ben

image

image

image

God morgon älsklingar!
Mår ni bra?
Kollade mello? Vann rätt låt? Jag tyckte faktiskt det, jag tycker han är så söt Frans! Och sjunger fantastiskt bra!

La upp en bild på min snapchat ( där jag by the way heter fiaanderberg om ni undrar) på mig i denna klänningen och jag hade flera som frågade vartifrån den kom! Den är härifrån (Adlink) Och jag älskar den!
Älskar att formen släpper precis under bysten och formar midjan perfekt! Nu längtar jag till varmare dagar så man kan vara helt barbent!

Idag står träning på schemat samt fotboll klockan 14:30, eventuellt fotografering i eftermiddag och sen lite mys med P när han kommer hem från jobbet då det är dags för honom att åka imon igen!:/ Har så mycket jag vill ta upp och prata med er om men kan inte riktigt sätta ord på det ännu! Antar att det kommer!

Vi hörs lite senare sen älsklingar!
Va rädda om varandra och framförallt, visa dina närmsta hur mycket du älskar dom!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!