Livet kom i mellan!

Okej hörrni, jag förstår att ni är många som undrar varför det inte kommit upp någon podd idag och ja, allt jag kan säga är att livet har kommit i mellan denna veckan.
Som ni vet har Jossan varit i Kiruna hela veckan och våra tider har verkligen inte synkat för fem öre, och till råga på att blev hennes tåg väldigt mycket försenat och hon hann inte hem i tid för att vi skulle ha tid att podda igår eftermiddag helt enkelt:)
Vi hoppas självklart att ni har förståelse för detta och att ni längtar dubbelt så mycket tills nästa veckas avsnitt, för då ska vi faktiskt prata om det här med att våga skita i vad andra tycker och tänker.:)

PUSS kompisar!
Ni är bäst!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åhh! Så glad jag blev när jag läste om ämnet på nästa veckas poddavsnitt, kan knappt vänta!
  Du har verkligen hjälpt mig att acceptera mig själv och jag går nu mera betydligt mer rakryggad och stolt längs gatorna än tidigare. Men det som är svårt är att släppa tankarna om vad andra tycker… Så tack för att du och Jossan gör det ni gör och sprider så mycket kunskap och kärlek!
  Puss på er! 🙂 🙂

  Mimmie 2016-03-19 18:28:42
  Svara
  • Svar på Mimmies kommentar.

   Finaste! Så glad och lycklig jag blir att vi kunnat hjälpa dej att känna dig bättre med dig själv!
   Tack snälla gör dina fina ord!

   Kram finis!!

   Sophia 2016-03-20 08:52:08
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!