Nyttigt lördagsgotte

Goood morgon härliga lördag 🙂
Mår ni bra?
Här är allt finfint 🙂 Solen skiner, P är hemma, jag håller på med massa spännande kring bloggen som kommer visa sig i nästa vecka och jag provjobbade på Spis och deli igår:) Såååå roligt var det och jag trivdes som fisken i vattnet. Jag blir så inspirerad av miljön och människorna där. Ljuset i lokalen, maten och baken! Ja det var fantastiskt roligt 🙂

Okej hörrni, jag är en sucker för godis, salta S som ni garanterat inte har kunnat missa.
Men jag älskar också att kunna varva med lite ”nyttigare” grejjer. Älskar att kunna ha lite tryfflar eller snickers i kylen/frysen att smaska på när man känner sig sugen, som ett komplement till vanligt godis.
Så har satt ihop ett inlägg med min absoluta godisfavoriter 🙂

Chokladtryfflar med avokado, recept här.
DSC_4421

Glutenfri kladdkaka, recept här.
DSC_4209

Fantastiska snickers, recept här.
DSC_3694

Kokos och chokladglass, recept här.
DSC_3095

Bountybitar, recept här.
DSC_2138

Mintchokladpraliner, recept här.
DSC_2212

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!