Den kurviga trenden är här!

DSC_4382

DSC_4396
Alltså heeej på er!
Jag fick ett sms igår från en vän med en länk till en artikel som handlar om just det jag skriver ovan, den kurviga trenden är här.
Äntligen äntligen äntligen! Det känns äntligen som att folk börjar förstå att detinte handlar om att bara visa en kroppstyp utan ALLA!! Att det är okej att se ut si! Det finns ju inga måsten, man ska inte behöva ha en viss storlek för att trivas i sin kropp när man kan ha den storlek man har och ändå trivas!! Eller hur??
Det finns väl ingen som missat att The Ashley Graham tidigare iår fick kontrakt med Sports Illustrated. Och jag menar, hur galet det än låter, så är detta sjukt stort. Egentligen borde de inte vara det, hon är en otroligt snygg kvinna med en fantastisk kropp, varför ska inte den kunna visas? Precis som din och min kropp. Helt utan att se ut på ett visst sätt!!
Detta behövs, mer sånna artiklar behövs! Det behövs fler som visar upp sina kroppar för vad dom är. För mig handlar det inte om att kurvig är bättre än icke kurvigt, stora rumpor är bättre än mindre rumpor! NEEEEEJ! Det handlar om att vi är bra precis, exakt som vi är och det ingen ska behöva känna att man måste förändra sig själv för att duga! INGEN! Det handlar om att våga acceptera oss själva för vad vi är, fantastiska människor. Oavsett hur ens kropp faktiskt ser ut! Så våga vara stolta över er själva. Våga hjälpa till att förändra idealet om hur man borde se ut, för det finns ingen sanning i det, what so ever! För man kan nämligen se ut precis, exakt som man gör!
Läs artikeln här hörrni!!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!