Grafitti

 

Emy fotograf, Halmstad, Laholm, Falkenberg, Halland, Fotografering, Företagsfoto, foto, Emysfoto, _27 Emy fotograf, Halmstad, Laholm, Falkenberg, Halland, Fotografering, Företagsfoto, foto, Emysfoto, _49 Emy fotograf, Halmstad, Laholm, Falkenberg, Halland, Fotografering, Företagsfoto, foto, Emysfoto, _33 Emy fotograf, Halmstad, Laholm, Falkenberg, Halland, Fotografering, Företagsfoto, foto, Emysfoto, _54
Jeans DR.Denim (här), Crop Top från Gina, Kofta från Gekås.

Goood morgon:)
Lite bilder från min senaste fotografering med Emy denna soliga påskdag.
Älskar miljön och kontrasterna från förra fotograferingen då det var lite mer fint, vacket och sött.
Så kul att testa att exprimentera lite med olika loooks och häftigt blir det när man kan hitta miljöer som ovan.
Mycket färg och coola mönster 🙂
Jeansen är dem absolut skönaste jag någonsin ägt. Mjuka och man kan röra sig precis hur man vill i dem. 🙂

 

Emy fotograf, Halmstad, Laholm, Falkenberg, Halland, Fotografering, Företagsfoto, foto, Emysfoto, _66 Emy fotograf, Halmstad, Laholm, Falkenberg, Halland, Fotografering, Företagsfoto, foto, Emysfoto, _60 Emy fotograf, Halmstad, Laholm, Falkenberg, Halland, Fotografering, Företagsfoto, foto, Emysfoto, _58 Emy fotograf, Halmstad, Laholm, Falkenberg, Halland, Fotografering, Företagsfoto, foto, Emysfoto, _51 Emy fotograf, Halmstad, Laholm, Falkenberg, Halland, Fotografering, Företagsfoto, foto, Emysfoto, _36

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!