Så mitt första inlägg här då 🙂 Vet att det kom upp imorse men det var inte tanken, det blir lite som det blir såhär i början 😉
Gjorde godaste Bountybarsen i förra veckan som jag bara måste dela med mig av 🙂
Fantastiska blev dem och liknar mitt tidigare recept av Bountybitar fast dessa med en nötbotten:)
Älskar kokosgodis! Enkelt att göra och smakar gudomligt. Kan det ens bli bättre? 🙂
Bountybars
Ca 10 st
Nötbottnen:
1 1/2 dl cashewnötter
1 dl fiberhavregryn
1 msk honung
1 skvätt vatten
Bountylager:
3 dl kokos
1 dl kokosmjölk (använder den rosa från garant)
1 msk honung
Gör såhär:
Nötbottnen:
Mixa samtliga ingredienser i en matberedare. Klä sedan en liten form i plastfolie och tryck sedan ut nötbotten.
Bountylager:
Blanda samtliga ingredienser till en fast smet. Bred över bountylagret på nöttbottnen och ställ in i kylen.
Smält 100 g mörk choklad. Ta ut Bountykakan ur kylen och häll sedan över den smälta chokladen.
Låt stelna i kyl och skär sedan upp i önskade bitar.
Förvaras smidigast i frysen.