Recept: Bountybars

 

 

DSC_4292

Så mitt första inlägg här då 🙂 Vet att det kom upp imorse men det var inte tanken, det blir lite som det blir såhär i början 😉

Gjorde godaste Bountybarsen i förra veckan som jag bara måste dela med mig av 🙂
Fantastiska blev dem och liknar mitt tidigare recept av Bountybitar fast dessa med en nötbotten:)
Älskar kokosgodis! Enkelt att göra och smakar gudomligt. Kan det ens bli bättre? 🙂

DSC_4288 DSC_4311

 

 

Bountybars
Ca 10 st

Nötbottnen:
1 1/2 dl cashewnötter
1 dl fiberhavregryn
1 msk honung
1 skvätt vatten

Bountylager:
3 dl kokos
1 dl kokosmjölk (använder den rosa från garant)
1 msk honung

Gör såhär:

Nötbottnen:
Mixa samtliga ingredienser i en matberedare. Klä sedan en liten form i plastfolie och tryck sedan ut nötbotten.
Bountylager:
Blanda samtliga ingredienser till en fast smet. Bred över bountylagret på nöttbottnen och ställ in i kylen.

Smält 100 g mörk choklad. Ta ut Bountykakan ur kylen och häll sedan över den smälta chokladen.
Låt stelna i kyl och skär sedan upp i önskade bitar.
Förvaras smidigast i frysen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!
    Ska prova göra dessa men har inte garants kokosmjölk hemma, varför tycker du man ska använda den? Är det någon speciell smak? blir den godare?
    Kram Emelie

    Emelie 2016-04-11 08:11:49
    Svara
    • Svar på Emelies kommentar.

      Hej! Skriver endast ut det för folk har undrat vilken jag använder 🙂 Vilken kokosmjölk som helst funkar 🙂

      fiiaan 2016-04-11 16:39:09
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!