Så mitt första inlägg här då 🙂 Vet att det kom upp imorse men det var inte tanken, det blir lite som det blir såhär i början 😉
Gjorde godaste Bountybarsen i förra veckan som jag bara måste dela med mig av 🙂
Fantastiska blev dem och liknar mitt tidigare recept av Bountybitar fast dessa med en nötbotten:)
Älskar kokosgodis! Enkelt att göra och smakar gudomligt. Kan det ens bli bättre? 🙂
Bountybars
Ca 10 st
Nötbottnen:
1 1/2 dl cashewnötter
1 dl fiberhavregryn
1 msk honung
1 skvätt vatten
Bountylager:
3 dl kokos
1 dl kokosmjölk (använder den rosa från garant)
1 msk honung
Gör såhär:
Nötbottnen:
Mixa samtliga ingredienser i en matberedare. Klä sedan en liten form i plastfolie och tryck sedan ut nötbotten.
Bountylager:
Blanda samtliga ingredienser till en fast smet. Bred över bountylagret på nöttbottnen och ställ in i kylen.
Smält 100 g mörk choklad. Ta ut Bountykakan ur kylen och häll sedan över den smälta chokladen.
Låt stelna i kyl och skär sedan upp i önskade bitar.
Förvaras smidigast i frysen.
Hej!
Ska prova göra dessa men har inte garants kokosmjölk hemma, varför tycker du man ska använda den? Är det någon speciell smak? blir den godare?
Kram Emelie
Hej! Skriver endast ut det för folk har undrat vilken jag använder 🙂 Vilken kokosmjölk som helst funkar 🙂