Välkomna!

image

Okej hej hörrni! Hej alla älsklingar! Alla gamla och alla nya! HEEEJ!

Wow, va mycket krumelurer det är här högst uppe på instrumentbrädan som jag inte har en aning om vad det är för något men det ska vi nog snart ha förstått det med!

Välkommen till min nya blogg hörrni! Jag hoppas att ni är många som har följt med mig från fiiaan.se och lugn bara, snart kommer ni kunna skriva fiiaan.se, precis som vanligt och hamna här, det tar bara någon dag att flytta domänen 🙂

För er nya som har halkat in, VÄLKOMNA!

Sophia Anderberg heter jag, 26 årig smålänning med rötterna i Värnamo som nu är bosatt i Halmstad! En sprallig globetrotter som alltid har nära till skratt men också fullproppad men känslor, som kan gråta för att världens sötaste hundvalp skuttar förbi på stan. Utbildad livsstilsrådgivare med fokus på att inspirera!

Före detta ätstörd och maniskt besatt av viktnedgång och kaloriräkning till att idag kämpa för bodypositivity och få alla att förstå att man är bra precis som man är! Jag bloggar, instagrammar, bakar och lever mest hela tiden samtidigt som jag jobbar på Teknikmagasinet! Jag älskar att resa också, det är typ det bästa jag vet och ser just nu framemot Paris om 3 veckor och därefter min bröllopsresa till Thailand och Bali i juni!

Jag älskar frukost och att baka! Det kommer ni snart märka då min blogg är sprängfylld med recept, jag vet kategorierna blev galna vid flytten, ska försöka fixa det i dagarna 🙂 Fotografering = Fia älskar! Jag tar kort på allt och det finns ingen som får lov att äta något här hemma innan jag tagit kort, där med basta!

Varför bloggar jag? Jag bloggar för dig! För att få dej att förstå hur fantastisk och grym du är, hur vacker och snygg du är. För att få dig att må bra!

Självklart älskar jag det själv också! Jag har blivit en sucker för allt som har med sociala medier att göra! Min instagram @fiaanderberg uppdateras sflitigt och jag driver även en podcast ihop med min bästa Jossan, välmåendepodden som ni hittar här.

Välkomna hit älsklingar! Jag är så taggad på detta, kommer bli så jäkla grymt! Vi kickar igång med ett recept ikväll, på en ny variant av Bountys!

PUSS!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Nä men fy fan vad snyggt dårå!!!! Sjukt kul gumman!!!!!

    Emma 2016-03-30 07:54:09
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!