Beach ´n Coffee

Heeej älsklingar!! Och äntligen funkar min domän också, hur härligt 🙂 Ni som följer mig på bloglovin, funkar det också? Ge mig gärna feedback på det så att jag vet, annars ska jag försöka fixa det åt er 🙂 Ville att allt skulle gå så smidigt som möjligt med flytten, och nu är det skönt att allting äntligen är i sin ordning! Så taggad på detta alltså 🙂

Idag har vi varit ledig jag och P. Vi har fixat med bröllopsinbjudningarna och grejjat lite allmänt, har även hunnit podda lite 🙂

Vad har ni gjort? 🙂

DSC_4534 DSC_4541

 

Alltså underbara vår!! I måndags var vädret helt fantastiskt verkligen 🙂 Vi åkte och köpte kaffe och drog till stranden och la oss i sanddynorna och njöt. Så länge det är lä så är det faktiskt hur härligt som helst 🙂

DSC_4569

Längtar verkligen tills det blir så varmt så man kan börja gå barbent nu alltså. För att jag ska kunna leva ut min boohoostil rent ut krävs det sol och värme! 😉 Synd man bor i Sverige. Men har man tur kanske man kan få va en äkta bohem i alla fall i två-tre dagar i sommar 😉

DSC_4571 DSC_4577 DSC_4580 DSC_4582

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!