Recept: Dadelkräm

DSC_4515

Godmorgon hörrni!

Redan torsdag, har en härlig helg framför mig med Quizkväll och fotboll på lördag 🙂 Massa massa mys på det!! Börjar dra ihop sig inför Parisresan nu också, även om det känns lite halvkul att resa iväg någonstans nu med tanke på omständigheterna runt om i världen, blir sjukt irriterad måste jag säga. Man ska inte behöva känna sig rädd och orolig för att resa någonstans anser jag.

Anyways, åter till mitt lilla frukostrecept nu då 🙂 Skulle bakat twix i förra veckan men det blev inget bra så helt plötsligt hade jag massa dadelkräm över som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med 🙂 Har kommit på lite andra saker så kommer nog fler recept framöver som involverar dadelkräm 🙂

Men jag tänkte först ge er receptet på hur jag har gjort den, det ärnämligen grymt gott att ha som topping på typ chiapudding och annat också! Recept på underbar chiapudding hittar ni här!

DSC_4522

Dadelkräm

2 dl dadlar

1 msk olja

2 msk honung

Lite vaniljpulver

Gör såhär:

Blötlägg urkärnade dadlarna i vatten i minst 3 timmar. Mixa sedan dadlarna i en matberedare eller med stavmixer tillsammans med resten av ingredienserna till en slät kolakräm. Förvaras i burk i kylskåp.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!