Burgare på Bulls

DSC_4505 DSC_4508 DSC_4510 DSC_4512

 

Goooodmorgon fredis!!

Mår ni bra? Här är det finfint 🙂 Blir strax lite träning innan det blir jobb hela dagen för min del samt Quizkväll ikväll. En mysig lunchdejt väntas också. Ja, helt okej fredag ändå 😉 Liiite ångest har jag dock. Jag hatar första april. Jag gör verkligen det! Är alldeles för lättlurad för detta och är på min vakt heeeela tiden. Samtidigt, hur underbart är det inte att det är första april. Officiell vårmånad liksom!! Jaja jag får försöka hålla mig ifrån onödiga skämt idag helt enkelt. Iaf undvika att gå på dem.

Som ni vet vill jag bara glädjeskrika att våren är här typ. Jag blir full av glädje, det liksom spritter i kroppen på mig. I tisdags hade jag till och med uteserveringspremiär. Jajemän, thats right! Halmstad levererar uteservering och såklart är det Bulls som är först ut 🙂 Vi hade inte firat Emmas födelsedag som var på julafton pga olika anledningar så det var ju helt klart dags.Och vad passar inte bättre än burgare på uteservering? MUMS!

Ett utav mina mål för året var att hitta på mer saker i min vardag och uteserveringar lär lätt bli en sån grejj. Åh älskade Halmstad, välkomnar den bästa samt den värsta perioden med öppna armar 🙂

Vad har ni för planer i helgen? Uteservering kanske?:)

Ha en fin fredag!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!