The Healthy Box

DSC_4518 DSC_4527

 

I fredags hämtade jag ut paket från härliga The Healthy Box!! Tack snälla! Älskar ju att få hem paket med denna typen av produkter, så spännande när det är massa nytt också vilket det var denna gången 🙂 Flingorna från Risenta var megagoda!! Chiafrön är ju hur bra som helst och bars, japp, man kan aldrig få för mycket bars 😉 Och P blev glad för Omega- 3 tabletterna!

DSC_4530

 

Och en styck glad Elsa som totalälskar kartonger och lådor i alla dess former. Snacka om win/win för heela familjen;)

I samarbete med The Healthy Box.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Du är helt fantastisk, måste bara börja med att säga det. Men till saken, jag har läst lite om att du har kämpat med ätstörningar och min fråga är hur du vågade söka hjälp och hur du gick till väga? jag känner mig helt vilsen och vågar inte fråga om hjälp. Tack på förhand!!

  Lovisa 2016-04-02 21:54:38
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa! Vad glad jag blir att du säger det! Tack snälla! Jag har fått lite frågor angående detta så om det är okej så tillägnar jag gärna ett inlägg åt senna fråga och liknande frågor och svarar på dem, enklare för mig och så kan andra ta del av svaret också 🙂 Funkar det? 🙂

   fiiaan 2016-04-03 08:34:02
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!