Skillnaden på att va tillsammans och va tillsammans

image image

Vilken underbar dag jag hade igår! Bästa vårtecknet är när allsvenskan drar igång alltså, så underbart! Äntligen!

Bilen tuffade ner mot Malmö vid 11 tiden och vi var där lagom till start! Och vint blev det, efter nervositet och ångest, blev det vinst med 3-1!  En glad tjej i bilen hem vill jag lova!

Därför, av just denna anledningen (och många fler såklart) älskar jag P lite extra! Vi älskar nämligen att hitta på saker tillsammans och jag älskar att vi delar fotbollsintresseret som vi gör! Utflykter och resor är det bästa vi vet! Om det så är ner till Skånes djurpark för att kolla på rådjur eller till Paris över en weekend ÄLSKAR jag att hota på saker med honom! Han är inge bara min sambo och blivande man, han är min bästa vän och så roligt som jag har med honom har jag inte med någon annan! Han är sådär genuint galen, kommer på knäppa saker och lever ut dom, precis som jag!

Jag hade den inställningen när jag blev tillsammans med P, jag ska inte bara va hans flickvän, jag ska också va hans allra bästa vän! Jag vill göra allt med honom, inte för att vi är ett par, utan för att vi också är vänner!

Jag tror det är viktigt, att hitta på saker tillsammans alltså! Separata liv är viktigt, men också lite överskattat, man ska ju inte ha så separata liv att man inge har något gemensamt liv längre!

Ta hand om era närmsta, dom som betyder allra mest!

PUSS!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vad bra skrivet! Håller verkligen med. Jag tror att det där med hur mycket ”egentid” man behöver är väldigt individuellt så det gäller att träffa någon som tycker likadant ungefär. Själv tycker jag ”egentid” är såååå överskattat:P

  Hoppas jag med träffar någon snart. Känns aldrig 100 rätt med någon liksom”/

  Evelina 2016-04-03 15:49:39
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Jag tycker också egentid är lite överskattat 🙂 Mår bra tillsammans med folk 🙂
   När man slutar leta dyker drömprinsen upp. P kunde inte dykt upp mer olägligt, precis innan jag skulle resa och här är vi idag! Det kommer 🙂

   fiiaan 2016-04-03 16:43:53
   Svara
 • Det är så viktigt att ha en bra relation med sin sambo! Inte bara att det är ens partner utan att man är bästa vänner.
  Jag och min sambo är verkligen sjukt tighta och pratar om precis ALLT!
  Det är så viktigt att inte bara vara tillsammans för att vara det liksom.
  Att göra saker ihop, så saker eller stora saker, skapa minnen och uppskatta varandra är så viktigt 🙂

  Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen 2016-04-03 11:31:57 http://www.josefinogarp.forme.se
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!