Må-bra tips: Träna!

Hej älsklingar!

Vet ni vad jag ska göra imon? Fixa nytt gymkort!! Äntligen är det ny månad och jag kan lämna gamla NW bakom mig och testa på något nytt, nämligen Fresh Fitness som öppnade här i stan i vintras. Ska bli så roligt.

Något jag insett under min viktnedgång under 2013 hur viktig träning är för mig. Jag mår verkligen bra av att träna och ännu bättre är att jag idag faktiskt kan tycka att det är roligt. Jag har alltid förr hatat det, det har varit en nödvändigt ont så att säga och det var en pina att ens ta sig ut på en promenad. MEN sen 2013 och sen 2014 då jag började gymma har jag älskat det.

Den enda skillnaden är att jag idag tränar kravlöst. Känner jag inte för gymmet så skiter jag helt enkelt i det. Då tar jag mig ut på en promenad istället, eller så cyklar jag en lång runda eller tar jag mig en intervallrunda. Att tränar kravlöst och mållöst är underbart! Jag har liksom inte längre tvånget att träna för att jag måste men jag har inte heller tvånget att träna för att förändra min kropp. Jag tränar för att jag mår bra av det.

DSC_4396 DSC_4431

Det roliga med Fresh fitness är att dom har massa nya maskiner för rumpa/ben och det är ju mina absolut favvokroppsdelar att träna 🙂 Plus,plus plus att dom har dans också.  ÅHHHH som jag har saknat dansen alltså. Ska bli så roligt att få röra sig till rytmer igen efter så många år utan 🙂

Min kropp mår bäst av träning men inte utav tvång, därför är det extra viktigt att hitta träningen man älskar och som man tycker är rolig. Det ska va roligt, njutning men samtidigt ansträngande, då är det som bäst 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Asså Fia, jag blir alltid på bättre humör när jag går in på din blogg. Och det hör inlägget var så bra att inte känna tvång att måste träna, att de finns andra alternativ som funkar.
  Älskar träning och gymmet men ibland blir man så pressad i dagens samhälle.
  Men din blogg, alla tips på goda saker, mat osv så bra! Älskar det

  Mikaela 2016-04-06 18:34:57
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Åh så glad jag blir! Tack snälla söta du! Precis det jag vill förmedla! Man ska göra det man älskar, inte det man hatar! 🙂

   fiiaan 2016-04-06 19:25:32
   Svara
 • Så bra skrivet! Jag hade samma problem
  innan. Jag tränade för att jag var beroende av det, men nu är jag SÅLD. Det är så jäkla kul och det är så skönt att få tillbaka en stark kropp som orkar leka i timmar med sonen 🙂

  Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen 2016-04-04 17:02:54 http://www.josefinogarp.forme.se
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!