Premiär för Fresh

DSC_4517 1 DSC_45231

Åhh godmorgon!

Så galet taggad på att äntligen gymma nu! Ska bara dricka upp BCAA drycken jag fått testa från Clean och sen springa rakt över gatan till gymmet. Lyxen är ju att kunna se gymmet från sitt köksfönster. Då är det inte långt precis 😉 Ska bränna av ett rumppass idag tänkte jag. Dem har flera nya maskiner som fattats på NW så jag lär ha träningsvärk imorgon.

Är förresten lite fast på de glutenfria knäckebröden jag fick i månades The Healthy Box. Såååå goda är dom! Ja chiapuddingen va inte fy skam den heller 😉 Har ni tips på fler härliga varianter på chiapudding, tipsa gärna. 🙂 behöver variera den lite nu känner jag 🙂

Hörs ikväll!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilken lyx att ha så nära till gymmet! Men jag har iofs 5 minuters promenad så jag ska inte klaga :p

    Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen 2016-04-07 16:53:08 http://www.josefinogarp.forme.se
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!