Tagga Paris!!!!

Åh hörrni, jag är så peppad på Paris snart alltså. För er som missat så får P en resa till Paris i 30 årspresent. Och ja, han fyller 30 i nästa vecka, hur sjukt egentligen? MEEEN man är inte äldre än vad man gör sig helt enkelt 😉

Anyways tänkte jag visa hotellet vi ska bo på i samarbete med Expedia där vi bokat resan. Har använt deras sida även till bröllopsresan och jag älskar den verkligen. Sjukt smidigt att boka paketresor där också, det vill säga flyg och hotell i en och samma bokning. Läs mer på deras blogg.

Det är första gången för mig i Paris, eller jag har varit på Disneyland när jag liten men det räknas icke.

Vi ska bo mitt i centrum med endast 15 minuters promenad från Operan och några kilometer från Moulin Rouge på ett hotell som heter WO by Elegancia! 🙂 Ser underbart fint ut!! Och som sagt, läget är ju A och O i storstäder. Jag promenerar alltid sjukt mycket i storstäder, då vill jag helst ha gångavstånd till allt också 🙂 Ser så mycket framemot att fika, gå i parker, se Notre Dame, alla mysiga cafeer och restauranger, Eifeltornet men framför allt bara mysa! Hoppas verkligen våren har kommit dit så man kan ha lite lättare kläder och ta lite schyssta outfitbilder. Kommer fota som en dåre 😉

Fick massa bra tips från några av er för ett tag sen, blev inte mindre sugen då precis 😉 Tipsa gärna mer om ni kommer på något vi absolut inte får missa 🙂

_MG_8118 omgjort WO-4 omgjord

 

Bilder lånade från expedia.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!