#frommyphone

image image image image image image

Lite snapshots från veckan dom varit! Har varit massa ute nu när vädret börjat tillåta lite tunnare kläder! Otroligt härligt! Många koppar kaffe och massa bilder har tagits! Luncher utomhus med vänner, utflykter och goda hamburgare får helt enkelt summera de senaste veckorna! Bästa tiden på året!
Denna veckan bjuder inte på samma väderenergi riktigt, tur man jobbat!
Heldag på jobbet idag med öppning och hela baletten! Har varit allmänt flummig idag, fet var skönt att slänga av sig kläderna det första jag gjorde när jag kom hem och hoppade i mysbyxorna! Någon mer än jag som har det som rutin? Har typ aldrig ”vanliga” kläder på mej hemma 😉 Nej nej, så stort och så slappt som möjligt, det är Fias stil!!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!