Recept: Morotsbollar

DSC_4544
God morgon hörni! Somnade på sämsta tänkbara humör igår! Fotboll är inte alltid roligt tyvärr!:/ I vilket fall som helst så har jag skönaste träningsvärken i rumpan idag, det är ju. Det är att va glad över iaf 😉
Lite nytt snacks för er idag! De slog inte mina chokladbollar! Tror aldrig något kommer kunna slå dem! Grät igår när som var slut typ! Har. I testat dom? Gör det annars! Men måste varna, dem är beroende framkallade!

Dessa blev goda! Perfekta att ha med till jobbet för extra energi! Och morötter är ju nyttigt och sådär! 😉
Ha en fin dag!

Puss!!

DSC_4548 DSC_4554

Morotsbollar

1 dl mandlar

1/2 dl solroskärnor

1 msk honung/agavesirap

1/2 dl olja

2 dl havregryn

2 medelstora morötter

Gör såhär:

Mixa mandlarna, solroskärnorna, honung/agave, olja och havregryn i en matberedare en liten stund. Riv morötterna i ett rivjärn och tillsätt sedan morötterna i matberedaren och mixa allt till en slät smet. Rulla till bollar, gärna i lite kokos och förvara sedan i kylen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!