Asia randoooms

Glad fredag älsklingar!
Kör en liten tbf denna fredags morgon (thorwbackfriday) till härliga asien för att liksom komma in lite i feeling! Imorgon den 9 är det nämligen bara 2 månader kvar till take-off. Asia take-off och inte vilken asienresa som helst denna gången, nej nej. Denna gången åker jag och P dit för att gifta oss, på stranden, i Thailand. Det gör inte direkt ont när jag tänker på att jag också, äntligen ska få besöka Bali, som jag så länge velat!!Det pirrar i magen när jag tänker på det.

Den senaste tiden har varit förvirrande, den har varit stressig och tung. Men nu känns det som att jag kan börja njuta av tanken lite. Älskar att P är så på att uppfylla drömmar (mina drömmar i detta fallet ;)) Lever man efter mottot Dont dream your life, live your dreams bör man ha en kille som tycker samma 😉

Vad drömmer du om just nu?? Några planer på att uppfylla dem snart?

 

DSC_0217 DSC_0377 DSC_0458 DSC_0466 DSC_0472 DSC_0564 DSC_1942 DSC_1944 DSC_1954

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!